2012. jan. 31.

Search for Jesus!



Annyi csalódás, harag, fájdalom, gyűlölet, elvetettség van a világon. Az emberek sokszor magányosan érzik magukat, vagy bezárva, korlátozva, elnyomva, és mindenáron szabadok, függetlenek akarnak lenni. Az igazság az, hogy a világ egy szellemi lény, Sátán országának uralma alatt van, akiről a Biblia kijelenti, hogy embergyilkos volt kezdettől fogva,a hazugság atyja. Az emberek úgy gondolják, hogy a rengeteg baj, gond, halál, gyötrelem Istentől van, és Őt hibáztatják- de ez nem igaz. A szökőárat, a vulkánkitörést, a fertőző járványokat, az emberevő cápákat, a tömeggyilkosokat nem Isten küldi az emberekre! 


Love Heart Balloon Classic
http://www.layoutsparks.com/1/198738/love-heart-balloon-classic-31000.html



http://bububella.blogspot.com/
Mindannyian vágyunk arra, hogy valaki szeressen, úgy, hogy az soha nem múlik el, soha nem feltételekhez kötött, bizonyosságérzettel, hűséggel párosul. Mindannyian vágyunk arra, hogy elfogadjanak, szintén feltétel nélkül. A legtöbb ember ezt a szeretetet, ezt a hiányérzetet más ember(ek)ben próbálja megtalálni, egy férfiban, egy nőben. De senki sem képes azt a szeretetet megadni neked, aminek a hiányát érzed. Ma a legtöbb ember úgy megy bele egy párkapcsolatba, hogy "á, úgysem tart soká, úgysem ő lesz a férjem, csak járunk, és meglátjuk mi lesz". Eléggé nyilvánvaló, hogy egy ilyen kapcsolatból egy mindig lobogó, feltétel nélküli, bizonyosságot ígérő szeretetet nem fogsz kapni. A Biblia kijelenti, hogy Isten szeretet. Ez olyannyira igaz, hogy: " Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen."- János3,16. Jézus mindenkit szeretett, mindenegyes embert, akiért meghalt. Az embert már bűnös állapotában szerette. És, hogy mindannyian bűnösök vagyunk, azt senki sem tagadhatja le: ahogy sátán az első emberpárt elbuktatta, bejött a világba a bűn. Ez nem egy konkrét bűn, ez az eredendő bűn, amely azt eredményezte, hogy a Teremtőtől elszakadt a szellemünk, a szellemünk halott állapotba került. Isten szent, senki sem kerülhet bűnösen a jelenlétébe. Az eredendő bűn pedig mindenkin rajta van, mindenki így születik, és ez konkrét bűnöket eredményez az életében. Jézus azonban felvette ezeket a bűnöket, és az eredendő bűnt is- Ő bűntelen volt, és ahogy a bűn egy ember által jött be az emberek életébe, úgy a váltság is  ember által, az emberré lett Fiú által van. Ő a vére által megváltott minket minden bűntől, átoktól. 



http://www.portwallpaper.com/image/27611-girl-with-heart-balloon.html
Az embernek azonban szabad akarata van. Jézus senkit sem kötelez arra, hogy Őt válassza. Mindenki sorsa a saját kezében van. 
Olyan sok ember hisz valamiben, valakiben, de azok nem fognak megoldást nyújtani. Miért nem fordulnak az emberek problémáikban Ábrahám, Izsák és Jákob Istenéhez? Helyette, a Mindenható Isten helyett, horoszkópokhoz, asztrológusokhoz, jósokhoz, rúnakövekhez, meg egyéb ezoterikus dolgokhoz fordulnak, vagy akár egy szoborhoz, amuletthez- hát hogy hordozna egy szobor teremtő erőt?! Isten véleménye világos ezzel kapcsolatban: Ézsaiás44,13-19ben olvashatjuk: Az ács mérőzsinórt von, és lefesti azt íróvesszővel, és meggyalulja azt, a cirkalommal alakítja, és csinálja azt férfiú formájára, ember ékességére, hogy házában lakjék. Cédrusfát vág magának, tölgy- és cserfát hoz, és válogat az erdő fáiban, fenyőt plántál, amelyet az eső fölnevel.Azokból az ember tüzet gerjeszt, vesz belőlök és melegszik, meggyújtja és kenyeret süt; sőt istent is csinál abból és imádja, bálványt készít és előtte leborul(...)
És nem veszi eszébe, nincs ismerete és értelme, hogy mondaná: Felét tűzben megégetém és kenyeret sütöttem annak szenénél, sütöttem húst és megettem; és maradékából útálatosságot csináljak-é, és leboruljak a fa-galy előtt?

http://annice.wordpress.com/2011/01/07/i-wonder-about-gods-heart/
A Biblia Isten levele hozzád. Jézus szeret téged, meghalt érted, Ő Uraddá, Barátoddá, Szabadítóddá, Gyógyítóddá akar válni. Szeretnél békét a szívedben? Ő azt mondja: Jőjjetek én hozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket.Máté11,28. Az én békességemet adom néktek: nem úgy adom én néktek, amint a világ adja.-János14,27
Szeretnél örömöt érezni? Szeretnéd érezni Isten szeretetét? Ez az a szeretet, amelyről Pál ír a híres szeretet-himnuszban. Szeretnél örökké élni a mennyben, Isten országában, ahol eltölt Isten jelenléte és szeretete? Ez a te kezedben van. Istennek mindenkire egyéni terve van, de ezt a tervet csak akkor realizálja az életeden, ha Őt választod, aki mindennél jobban ismer téged.

http://unendingloveamazinggrace.blogspot.com/2008_10_01_archive.html
Ha felismerted, hogy bűnös vagy, felismerted, hogy Jézus az Úr, aki megváltott téged a bűneidből, és szeretnéd Őt elfogadni Megváltódnak, behívni az életedbe és a szívedbe, akkor egyszerűen ezt a döntést imában tárd fel Neki. Ő válaszolni fog az imáidra: Aki az Úrnak nevét segítségül hívja, megtartatik- ApCsel2,21 Ímé az ajtó előtt állok és zörgetek; ha valaki meghallja az én szómat és megnyitja az ajtót, bemegyek ahhoz és vele vacsorálok, és ő én velem. Jel3,20

http://www.opptunity.com/ymtw-2011/2011/11/the-happiness/
Ezután meg fog változni a szíved, az életed. Akik meghozzák ezt a döntést, általmennek a halálból az életbe -János5,24- az élet pedig Jézus Krisztus: Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam. János4,16. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése